18 Şubat 2012 Cumartesi

Ukash Kard Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Ukash Tr Hakkında



Çalışma Saatlerimiz Nedir?
Çalışma saatlerimiz sabah 09:00 ile gece 04:00 arasıdır. Bu saatler dışında Ukash satın almak için havale ya da eft yaparsanız, ödemeniz bir sonraki çalışma saatinde onaylanıp, ukash pinleriniz size iletilir. Bu yüzden çalışma saatleri içinde ödeme yapmanız, işlemlerinizin hızı açısından önemlidir.

Satın Aldığım Ukash Kodu Bana Bir Kredi Kart Gibi Mi Gelecek?
Sitemizden satın almış olduğunuz Ukash kodu somut bir kart değildir. 19 haneden oluşan bir şifredir. Bu yüzden adresinize herhangi bir kart gönderilmez. Sitemizden yaptığınız alışveriş tamamlanıp ödeme onaylandıktan sonra size ''sms, mail ya da msn'' yoluyla 1-3 dakika içerisinde 19 haneli Ukash şifreniz iletilir.

Nasıl Ödeme Yapabilirim?
Almak istediğiniz ukash miktarını ve adetini belirledikten sonra alışveriş tutarını banka hesaplarımızdan herhangi birine havale yada eft yapınız. Ödemeye ait bilgilendirmede bulunmak için isterseniz telefonla iletişime geçerek, isterseniz online olarak msn yoluyla ya da canlı destek ile bizimle iletişim kurabilirsiniz. Hesaplarımıza transfer ettiğiniz tutar kontrol edilip onaylandıktan sonra anında size ukash pinleriniz mail, sms yada msn yoluyla teslim edilir.

Satın Aldığım Ukash Kodunu İstediğim İnternet Sitesinde Kullanabilir Miyim?
Evet kullanabilirsiniz. Ukash Kodunuzu dilediğiniz yasal internet sitesinde kullanma hakkınız vardır. Hangi sitede kim tarafından kullanıldığı ikinci şahıslar tarafından bilinemez. Böylelikle kimlik bilgilerinizi ikinci şahıslarla paylaşmadan alışverişlerinizi güvenli olarak yaparsınız. Bu farkıyla Ukash, kredi kartından daha çok tercih edilen bir ödeme yöntemidir.Yasal olmayan sitelerde kullanımdan siz sorumlu olursunuz. Üretici ve satıcı kişiler sorumluluk sahibi değildir.

Satın Aldığım Ukash Kodunu Bir Defadan Fazla Kullanabilir Miyim?
Satın almış olduğunuz Ukash kodları tek kullanımlıktır. Başka kullanım için sitemizden yeni bir Ukash kodu satın almanız gerekmektedir.

Ukash Nasıl Bozdurabilirim?
Ukash kart pinlerinizi yüksek kur üzerinden anında nakit'e çeviriyoruz.Telefon hattımızdan yada canlı destek hattımızdan bizimle iletişime geçiniz

Satın Aldığım Ukash Kodunu Aynı Gün İçerisinde Kullanmak Zorundamıyım?
Ukash koduyla 1 yıl içerisinde dilediğiniz zaman alışveriş yapabilirsiniz.

Ukash Satın Aldığımda, Kişisel Bilgilerim Üçüncü Şahıslarla Paylaşılır Mı?
Sitemizden alışveriş yapan müşterilerimizin kişisel bilgileri kesinlikle 3. şahıslarla paylaşılmaz.

Ukash Kart Geçerlilik Süresi Nedir ?
Ukash kart teslim edildiği andan itibaren ve 3. Şahıslarla paylaşılmadığı sürece 1 yıl geçerliliğini korur.

Ukash Kartlarını Nasıl Satın Alabilirim ?
Ukash Kart sahibi olmak için İnternet bankacılığı ile kolay ve hızlı bir şekilde alabileceğiniz gibi bankaların atm lerinden banka kartınız olmasa bile para yatırma yöntemiyle alabilirsiniz.